首页 > 小学 > 四年级 > 四年级英语

小学四年级英语练习题:综合练习

时间:2020-01-13

一、单项选择题

1.Excuse______,are you a nurse?
A)I B)me C)my

2.W:______is that woman? J:She is my mother.
A)what B)who C)why

3.Don't______the window.
A)open B)look C)go

4.What's the______with you?
A)matter B)wrong C)that

5.This is my daughter.______is a student.
A)He B)Her C)She

6.A:Are you a nurse? B:______
A)Yes,I am. B)Yes,it is. C)No,it is not.

7.I am______student.
A)the B)a C)an

8.I go to______school from Monday to Friday.
A)the B)a C)/

9.The bus is______the park.
A)to B)for C)go to

10.I go to school______foot.
A)by B)on C)use

11.A:Where is my pencil-box? B:______.
A)It's over there. B)This is your pencil-box. C)Yes,it is.

12.This is ______mother.
A)his B)he C)me

13.I like to play ______football.
A)a B)the C)/

14.We often play together_____school.
A)in B)at C)on

15.______do you go to school,by bike or by bus?
A)What B)Why C)How

16.Is that your______?
A)pencil B)rubbers C)books

17.What are______?
A)it B)this C)those

18.I go to school by______every day.
A)a bike B)bus C)foot

19.______some juice please.
A)Have B)Has C)Eat

20.______you free now?
A)Are B)Do C)Is

二、把下列单词或词组译成英语

1.八 2.七 3.三 4.为,给 5.什么

6.……点钟 7.时间 8.课程 9.语文 10.数学

11.五本英语书 12.上床睡觉 13.起床

14.等多一会 15.去操场 16.去上学

三、根据所给情景写句子

1.到时间上英语课了,小明还在玩,你对他说:
It’s _________ _________ __________ _________,Xiao Ming.

2.你的朋友问你现在的时间,你一看手表是9:00,你说:
__________ nine _____________.

3.你想知道远处的建筑物是不是Mike的学校,你问他:
_________ _________ ___________ ____________?

4.放学了,你想叫你的同学Jone一起回家,你对他说:
____________ _____________ _____________ , Jone.

四、翻译下列句子

1.几点了?八点了。
2.十二点了。该吃午饭了。
3.七点十五分了。该上学了。
4.十点三十五分了。该上音乐课了。
5.这是卫生间吗?不,它不是。

参考答案:

一、单项选择题


1.B 2.B 3.A 4.A 5.C 6.A 7.B 8.C 9.B 10.B
11.A 12.A 13.C 14.B 15.C 16.A 17.C 18.B 19.A 20.A

二、把下列单词或词组译成英语


1.eight 2.seven 3.three 4.for 5.what
6.o'clock 7.time 8.lesson 9.Chinese 10.Maths
11.five English books 12.go to bed 13.get up

三、根据所给情景写句子


1.time for English lesson
2.It's o'clock
3.Is that your school
4.Let's go home

四、翻译下列句子


1.What's the time?It's eight o'clock.
2.It's twelve o'clock.It's time for lunch.
3.It's seven fifteen.It's time to go to school.
4.It's ten thirty-five.It's time for Music lesson.
5.Is this a bathroom?No,it isn't.

相关阅读

高才考讯网 Copyright@ 2016-2019 www.gckx.com
本站资料均来源互联网收集整理,作品版权归作者所有,如果侵犯了您的版权,请跟我们联系。联系邮箱:
网站备案号 : 粤ICP备17024501号-2 鄂公网安备 888888-000000号

关注微信